Previous Article Next Article Necháte se tantricky zmasírovat?
Posted in Hobby

Necháte se tantricky zmasírovat?

Necháte se tantricky zmasírovat? Posted on 26.1.2019

Nevím, jak vám, kdo jste něco podobného stejně jako já ještě na vlastní kůži nezažili a nevíte kromě zde uvedených faktů o zmíněné službě nic víc, ale mně to připomíná docela obyčejný, jenom poněkud luxusnější a neortodoxnější hampejz. Případně vykřičený dům, kde si hrají na něco lepšího tím, že si k tomu dopřávají i všemožné exotické rituály, což ale na podstatě věci zase až tak moc nemění.
masáž zad

Tantrické masáže jsou prý prostě takové, jaké jsou. Jejich cílem má být pozitivní ovlivnění nálady klienta, prožitek a neskutečný zážitek, což se nabízí všem, kdo tam zavítají. Člověk si prostě vybere z prezentovaných internetových profilů masérku, jež se mu nejvíce zamlouvá, tedy tu, jež ho bude vzhledem ke své výšce, váze, velikosti poprsí a dalším tělesným proporcím, respektive své fotografii, nejvíce vzrušovat, a tato slečna jej pak bude po celou dobu provádět programem včetně masáže v sexy prádle nebo úplně nahá.
tradiční čínská masáž

Vše prý začíná ve speciálně upravené místnosti se svíčkami, vonnými esencemi a dalšími pomůckami, kde se jakýmsi rituálem s prvky mystična dosáhne potřebné nálady, pak se tělo hladí hebkými předměty, omývá horkými ručníky a praktikují se i další metody, které jsou prý pro tantra metodu typické.

Pak to vyvrcholí masáží, jež je hlavním programem a při níž se slečna samozřejmě věnuje i našim intimním partiím. A my z toho všeho intenzivně vyvrcholíme, tak, jak si to ani v tom nejerotičtějším snu nedokážeme představit.

A tak si prý máme rozhodně dopřát. Připojit se k mnoha maximálně spokojeným zákazníkům, kteří už tudy prošli a nejednou i opakovaně procházejí.

Prostě je to prý něco jedinečného, ty tantrické masáže.

No nevím.

Protože na nějakou modlitebnu s vonnými tyčinkami, svícemi a podobně mi to připadá přehnaně hanbaté, na veřejný dům zase přímo přehnaně rádoby mystické. A zkřížení obojího – a jak podobně vyhlížející meditační místa, tak dům nevalné pověsti už z dřívějška osobně znám – mi připadá spíše notně uhozené, než přitažlivé.

Nic proti tomuto druhu podnikání, ale pro mě to není. Vy si tam klidně zajděte, ale já si to odpustím. Protože za to, aby mě nějaká spoře oděná slečna vypucovala ručníkem, já osobně ty peníze nedám.